2015. augusztus 12., szerda

ISIS - az Iszlámtalan Kamuállam

Mindannyian kifejezzük részvétünket Horvátország felé, amennyiben igaz a hír, miszerint az ISIS egyiptomi szárnya (a Sínai-félszigeten tevékenykedő Vilája Szína) túszul ejtett, majd kivégzett egy Egyiptomban dolgozó horvát vendégmunkást.

A cionista irányítás alatt álló média, illetve egyes iszlamofób cionista (vagy szélsőjobbos) hírlapok sokszor emlegetik az ISIS-t "Iszlám állam" néven, aminek eredményeképpen (a sokszoros emlegetés után) az emberek tudatalattijában az "Iszlám" szó azonosulni kezdett a terrorral, a lefejezésekkel és az emberrablásokkal (ezt hívják úgy szép magyar szóval: agymosás). Allahu l-muszta'án...

Ezért én is felelősségemnek érzem, hogy az Iszlám követőjeként, vagyis muszlimként elhatárolódjak az ISIS rémtetteitől, ahogyan elhatárolódom Izrael állam etnikai alapon történő népirtásaitól, háborúitól, vagy ahogyan elhatárolódom az Irán által pénzelt és felfegyverzett húsziknak a szunniták mecseteit és magukat a szunnitákat célzó támadásaiktól, és elhatárolódom minden egyéb emberiesség ellenes bűncselekménytől.

De kik ezek az ISIS? Hogyan alakult meg, kiknek a politikai céljait szolgálják, kiket illet a felelősség?


Kezdjük az alapoknál, egy kis betekintés a Közel-Kelet politikai életébe.

A Herzl Tivadar által alapított cionista mozgalom célja egy nemzetállam létrehozása a zsidó nép számára. Eldöntötték, hogy nem Brazíliában vagy Ausztráliában, hanem a Nílustól az Eufráteszig terjedő területen fogják ezt megvalósítani. Mindenki, aki ennek a célnak a megvalósításán dolgozik, cionistának neveztetik.



Az első világháború után a britek meghúzták az Oszmán Birodalom elvesztett arab területein az országhatárokat, köztük Palesztina határait is. A második világháború után az európai náci munkatáborokból üldözött európai zsidók tömege érkezett Palesztinába, lehetővé téve Izrael állam megalakulását 1948-ban.

Megalakulása óta több népirtást, háborút is folytattak, terjeszkedésük érdekében. Az Amerikai Egyesült Államok pedig ellátta őket, és máig is ellátja őket fegyverrel és pénzzel. Mivel az amerikai kormányt is egy cionista érdekcsoport, a szabadkőművesek fizetik.

Ahogy fentebb írtam, Izrael állameszméjében az országhatárok két folyó, a Nílus és az Eufrátesz. Ezen a vidéken többségében muzulmán arabok élnek. Ha a cionizmus meg akarja valósítani a céljait, ahhoz valamit kell kezdeni az itt élőkkel. Ha nem megy a felvásárlás, akkor jöhet a háború.

Az USA háborús szokásai általában különböznek mondjuk az oroszokétól. Az oroszok, ha egy ország kicsúszik érdekzónájuk alól, általában ők maguk odamennek a hadsereggel, és visszaállítják a velük szövetséges rendszert. Anno a Szovjetunió is így működött, lásd: Magyarország 1956.

Az amerikaiak viszont ravaszabbak, a kapitalista világrendszer a pénz nyelvén beszél. Piramisszerű új világrendjük röviden annyi, hogy ha pénzed van, munkásokat fizetsz, de munkájuk gyümölcsét te eszed meg. A piramis csúcsa a cionista szabadkőműves társaság, akik fizetik az amerikai kormányt, rajtuk keresztül pedig a többi kormányt. Ha kicsúszik egy ország a tőkéjük irányítása alól, akkor ők ügynökeiken keresztül "ellenzéket" hoznak létre a pénz erejével, akik hatalomra segítésével így közvetett módon hozzák vissza anyucihoz a csemetét. Persze ha ez nem megy, akkor ők is beavatkoznak, sokszor csak az érintett államhatalom meggyengülése után, vagy gyorsan, meglepetésszerűen (lásd: Irak).

Szóval visszatérve: Irán és szövetségesei: Irak, Szíria illetve a libanoni Hezbollah és a palesztin Hamász, közismerten az izraeli terjeszkedés ellen kiálló tengely a Közel-Keleten. És ekkor hirtelen kiválva az al-Kaida iraki szárnyából létrejön az ISIS Irak és Szíria területén, akik magukat a dzsihád harcosainak mutatják. De ha ők az Iszlám védelmében harcolnak, akkor miért nem szabadítják fel a szent várost, Jeruzsálemet a megszállás alól? Miért pont az anti-cionista országokat gyengítik felforgató tevékenységükkel, míg Izraelt észre sem veszik?

Ugyanakkor pletykák terjednek arról, miszerint az ISIS vezérének valódi neve Elliot Shimon, és valójában Moszád-ügynök. Több fotón látni McCain amerikai szenátorral együtt.


mb3
Az ISIS vezére közös fotókon McCain amerikai szenátorral

Ukrajnában egy orosz hackercsoport feltörte McCain szenátor egy adatbázisát, és nyilvánosságra került így egy videó, ahol egy filmforgatást látni, még pedig az ISIS egyik lefejezős videójának a filmforgatását. Az ISIS vezetője erre pont másnap, hirtelen betiltotta az erőszakos tartalmú videók készítését, arra hivatkozva, hogy "ez távol tartja tőlük a muszlim fiatalokat". Érdekes egybeesés, nemde?

isis-staged
Részlet az oroszok által talált videóból McCain adatbázisán. A leleplező videó nyilvánosságra hozatala után az ISIS vezére másnap betiltotta az erőszakos videók készítését

Az oroszok ugyanakkor azt is állítják, hogy CIA ügynököket fogtak az autonóm Csecsenföldi Köztársaságban, miközben azok az ISIS-be végeztek toborzó munkát.

Irak többször is feljelentette az Egyesült Államokat a nemzetközi bíróságon, mert állításuk szerint az un. "terrorellenes koalíció" gépei többször is fegyvereket dobtak le az ISIS által megszállt területeken.

ISIS terrorista pózol egy fegyvereket tartalmazó amerikai ajándékcsomaggal

Szóval akkor kik is írták át teljesen az Iszlámot, kiknek áll érdekében ezen teljesen átírt "Iszlám" nevében muzulmánokat és más vallásúakat egyaránt halomra ölni, kinek áll érdekében ezen áliszlámmal a világot a muzulmánok ellen hergelni (főként akik a két folyó között élnek), és kinek az érdekét szolgálja az anti-cionista Szíria és Irak destabilizációja?

Wesley Clark, egy amerikai tábornok és egyben a NATO volt főparancsnoka, a CNN televíziónak megadta a választ: az USA és szövetségesei hozták létre az ISIS-t, még pedig abból a célból, hogy a Hezbollahot (és persze a szíriai és iraki államhatalmakat) megsemmisítsék.

Wesley Clark: "Az ISIS-t Washington és szövetségesei hozták létre, hogy megsemmisítsék a Hezbollahot.

Következtetés: minden bizonyíték arra utal, hogy az USA és szövetségesei, a cionista eszmei célok érdekében hozták létre az ISIS-t a titkosszolgálatukon keresztül. Ezért az ISIS-nek semmi köze az Iszlámhoz, már csak azért sem, mert az Iszlám a szeretetre, a békére és a békés együtt mellett élésre hívja az emberiséget.

De egyben biztosak lehetünk: ha ezen Frankenstein szörny egyre jobban fog létrehozója ellen fordulni, vagy a szíriai és iraki államhatalmak kimerülnek, vagy e kettő ellen már nem lesz több esély, akkor majd elteszik őket (is) láb alól. Előbb, vagy utóbb.

(Megjegyzés: az anti-cionizmus számomra nem elég ahhoz, hogy szimpatizáljak a Hezbollahhal, Bassar al-Aszád szíriai elnökkel vagy Iránnal. Közülük is egyesek háborús bűncselekményeket követnek el a szunnita muzulmánok ellen, ami ugyanúgy elítélendő, mint amit a cionisták tesznek)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése